Christel en Caroline; leuke klik via Friend!

May 19, 2020

Christel verhuisde vanwege haar scheiding naar een andere woonplaats en merkte dat opnieuw beginnen best lastig is. Haar sociale kring werd klein en ze  voelde zich vrij eenzaam. Uit het niets kwam Friend op haar pad. Ze maakte een profiel aan en hoopte hiermee op nieuwe vriendschappen in de buurt.

“We hadden al snel veel raakvlakken”

Via Friend ontmoette Christel Caroline. Om kennis te maken hebben ze koffie gedronken bij de Zoete Bezigheid en tijdens deze kennismaking bleek direct dat ze veel raakvlakken hadden. Dat voelde goed!

“Alles zat mee; prachtig weer, fles Hugo, thee en een tompouce mee.”

Ondanks de maatregelen rondom Corona, dus op anderhalve meter afstand, hebben ze samen genoten van een heerlijke wandeling in de buitenlucht. Alles zat mee; prachtig weer, fles Hugo, thee en een tompouce mee. “We hebben een superleuke middag gehad samen” vertelt Christel. We appen met elkaar en we hopen snel, ondanks de sociale afstand, toch weer wat leuks te kunnen doen samen.

Friend is zeker een toevoeging gebleken op haar leven: “Een nieuwe vriendschap is altijd een toevoeging. Nieuwe mensen ontmoeten in je leven is altijd fijn.” geeft Christel aan.

"Mijn advies voor andere Friends of mensen die twijfelen om mee te doen, is; wacht niet alleen op een match via de verstuurde suggesties, maar kijk ook eens in de groepen, ook daar kun je contacten opdoen."

Christel: “Ik hoop met Caroline nog veel gezellige herinneringen te gaan maken en ik blij ben dat zij op mijn pad is gekomen via Friend.”

Meld je nu aan

Voor elk moment een Friend. Gratis & vrijblijvend.