De succesvolle match van Betty & Janny

May 21, 2019

Betty is een trouw lid van Friend en vertelt enthousiast over haar match met Janny uit Ommen. Afgelopen april spraken Janny en Betty als eerst af. Het werd een verassend leuke eerste ontmoeting in Ommen bij lunchroom Ekkelenkamp. De dames bleken veel overeenkomsten te hebben, en niet onbelangrijk voor hen, ze zijn van dezelfde leeftijd.

‘Gewoon gezellig aan de koffie en lekker veel gelachen. Maar ook serieus gekletst! Ja, de klik is er absoluut en dit houden we er in. Zo fijn, dat ik haar heb leren kennen!’.

Via Facebook kwam Betty voor het eerst in aanraking met Friend. Nadat zij een profiel aanmaakte volgende er al snel een match. ‘Binnen no-time maakten we een afspraak’. De eerste ervaring bleek positief en het tweetal maakte snel een vervolgafspraak. Ook deze ontmoeting, onder het genot van een kop koffie in de Troubadeur in Hardenberg, bestempelden de dames als positief. Betty vertelt ‘Gewoon gezellig aan de koffie en lekker veel gelachen. Maar ook serieus gekletst! Ja, de klik is er absoluut en dit houden we er in. Zo fijn, dat ik haar heb leren kennen!’.

‘Jullie zijn net zusjes!’

Tenslotte hebben de dames in juni ook bij elkaar thuis afgesproken. Na een kop koffie bij Janny thuis eindigden ze met een lunch bij Puik in Ommen. De gesprekken blijven boeiend en gaat werkelijk overal over. Een échte match dus! De tijd vliegt voorbij als de twee samen zijn, Betty benadrukt dit: ‘wat is dat fijn dat je alles met elkaar kunt bespreken. Het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen’. Ook Janny benadrukt het succes van de match ‘Ik vind het met Betty echt stik gezellig’. Dat het klikt tussen de vriendinnen staat buiten kijf en dat dit zich ook naar buiten uit, blijkt wel uit de reactie van de buurman van Janny. Deze dacht namelijk dat Janny en Betty zusjeds zijn. Zelf zien ze deze uiterlijke overeenkomsten niet, maar de band die zij via Friend hebben mogen opbouwen voelt wel heel vertrouwd en fijn!

Meld je nu aan

Voor elk moment een Friend. Gratis & vrijblijvend.