Samen maken we Friend leuk en vertrouwd

Friend is bedoeld voor het leggen van platonische contacten - nee niet voor daten! Om ervoor te zorgen dat het platform leuk blijft voor iedereen vragen wij je te houden aan een aantal regels. Deze regels worden hieronder beschreven.

Hoe houden we Friend veilig?

Gekeurde profielen

We controleren alle profielen persoonlijk. Dus garanderen we dat elke persoon met wie jij praat echt is.

Sociale controle

Geef anoniem je ervaringen door. Zo creëren we samen een prettige en veilige omgeving.

Rapporteer en blokkeer

Soms houden mensen zich helaas niet aan de regels. Daarom kan je iemand altijd rapporteren en blokkeren.

Waar is Friend niet voor?

Friend is bedoeld voor het leggen van platonische contacten - nee niet voor daten! Om ervoor te zorgen dat het platform leuk blijft voor iedereen vragen wij je te houden aan de volgende regels.

geen romantische relaties

1. Geen romantische en/of seksuele relaties

Friend is bedoeld voor vriendschappelijke ontmoetingen. De matches vinden plaats op basis van een wederzijdse interesse in platonische vriendschap. Geen bijbedoelingen: gewoon vrienden.

geen aanstootgevende content

2. Geen aanstootgevende content

Houd het netjes! Verspreid geen naaktbeelden en/of seksistisch getinte content. Communicatie en interactie horen gepast te zijn.

geen geweld

3. Geen geweld

Gewelddadige acties, content of aanzetten tot geweld worden absoluut niet getolereerd. Hiervoor zullen directe consequenties volgen.

geen racisme

4. Geen racisme

Friends is een inclusieve omgeving waar iedereen zich prettig moet voelen. Sta open voor je match, ongeacht afkomst of karaktereigenschappen. Oordeel of discrimineer niet en sluit niet buiten.

geen overig misbruik

5. Geen overig misbruik

Ander misbruik van het platform, bijvoorbeeld met betrekking tot pesten, bedreigen of stalken, zal leiden tot verwijdering.

Wil je iets melden?

Als iemand zich onbehoorlijk gedraagt of een van deze regels overtreed, kun je deze persoon rapporteren door een mail te sturen naar: info@friend.nl.