Friend en Klup bundelen hun krachten

Net als Friend heeft Klup als missie om zoveel mogelijk mensen te verbinden. Via Klup ontmoet je gelijkgestemden online, word je onderdeel van een bruisende community en kun je deelnemen aan leuke activiteiten. Wekelijks vinden er door het hele land wel 200 activiteiten plaats. Van borrels, fiets- en wandeltochten, bioscoopbezoekjes, etentjes tot filosofie avonden: bij Klup zit er altijd wel iets voor jou bij! Het leukste van dit alles? De activiteiten worden door de kluppers zelf georganiseerd.

Vanaf dit moment kun je geen account meer aanmaken bij Friend.

Maak een account aan bij Klup

We verwijzen je graag door naar de website van Klup om een account aan te maken. Klik op onderstaande knop om direct naar de Klup website te gaan.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met Friend?

Na de zomervakantie wordt de Friend website gesloten. Je kunt een profiel aanmaken op bij Klup, zodat je direct onderdeel kunt worden van de gezamenlijke community. Het enige dat jij hoeft te doen, is een account aanmaken op de website van Klup!

Hoe word ik lid van Klup?

Je wordt lid van Klup door een account aan te maken op hun website.

Wat gebeurt er met mijn profiel, Friend matches en Groepen?

Heb jij een account bij Friend? Zodra de website van Friend gesloten wordt, heb jij helaas geen toegang meer tot je profiel, Friend matches en Groepen waarvan je lid bent. Zoek elkaar dus voor 14 september 2020 op, wissel gegevens uit en stel voor om samen een profiel aan te maken bij Klup. Op die manier kunnen jullie leuke dingen blijven ondernemen met elkaar.

Gaat Anne mee naar Klup?

Helaas, Anne heeft een andere uitdaging gevonden en gaat niet mee
naar het platform van Klup. Wel staat daar een team van ontzettend
betrokken, aardige mensen voor je klaar waar je natuurlijk terecht kunt met
al je vragen!

Wat kun je bij Klup zoals doen?

Een heleboel leuke dingen! Benieuwd naar een kleine sfeerimpressie
in 60 seconde? Bekijk dit filmpje!