Over Friend

Iedereen houdt van gezelschap. Maar wat als die niet altijd even makkelijk te vinden is?

Met Friend brengen we nieuwe vriendschappen tot leven. Of je nou op zoek bent naar een beste vriend(in), een luisterend oor of een fietsmaatje.

Onze missie is om gelijkgestemde mensen bij elkaar brengen en nieuwe ontmoetingen te stimuleren op een laagdrempelige en vriendelijke manier.

Het verhaal van Friend

Het idee Friend is ontstaan in 2018. Groeiende trends als individualisering en eenzaamheid maken dat sociale verbondenheid steeds belangrijker wordt in de maatschappij. Daarnaast zagen dat er groeiende behoefte ontstaat aan het ontmoeten van gelijkgestemden in de buurt, met als doel het opbouwen van nieuwe vriendschappen. Met dit in ons achterhoofd zijn we het initiatief 'Friend' begonnen.

Wie zijn wij

Het 'Friend' team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en expertises. Zo hebben we mensen die alles weten over het ontwikkelen van websites maar ook mensen die juist met jullie als gebruikers in gesprek gaan. Maar bovenal hebben we één gezamenlijke passie: het bij elkaar brengen van mensen en het stimuleren van vriendschappen.

Meld je nu aan

Voor elk moment een friend. Gratis & vrijblijvend.