Creëer jouw persoonlijke online profiel

Wie ben jij?

Het is jouw profiel; zorg dat mensen je leren kennen. Breng in kaart wie je bent, wat jouw interesses zijn maar ook wat je wenst te vinden. Vertel zoveel mogelijk over jezelf en kom zo makkelijker in contact met een ander.

Waar ben je naar op zoek?

Geef aan naar wat voor een Friend jij op zoek bent - zoek je een hechte vriendschap, of iemand om af en toe gezellige activiteiten mee te ondernemen?

Friend gaat voor je op zoek

Op basis van jouw voorkeuren gaan we op zoek naar Friends waarvan we denken dat die perfect bij je passen, we zullen je elke week een aantal suggesties sturen.

Start met groeten

Zie jij een leuke Friend tussen jouw suggesties staan en wil je graag in contact komen met deze persoon? Stuur ze dan een groet. Je ontvangt een groet terug wanneer hij/zij ook graag met jou in contact wilt komen.

Match! Leer elkaar kennen

Hebben jullie beide naar elkaar gegroet, dan kunnen jullie nu beginnen met elkaar te leren kennen. Wie weet zijn jullie allebei gek op een wandeling of lekker koffie leuten. Vraag maar raak! Niet zo'n chatter? Je kunt ook voorstellen om ergens af te spreken om elkaar zo beter te leren kennen.

Ga wat leuks doen samen

Heb je een leuke klik met je Friend? Spreek dan gezellig af en ga bij je favoriete cafe een kopje koffie drinken. Heb je meer inspiratie nodig? Kijk dan ook eens op onze activiteiten pagina!

Tips voor de 1e ontmoeting

  • Het is niet erg om zenuwachtig te zijn - grote kans dat jouw Friend ook zenuwachtig is. Maak er een leuke dag van!
  • Ga voor een locatie of activiteit die jij kent en waar jij je comfortabel voelt
  • Maak je geen zorgen over wat je allemaal moet zeggen - je kunt ook gewoon lekker over koetjes en kalfjes praten en stiltes zijn niet erg

Lees onze succesverhalen

“Toen mijn eerste match Patty in mijn mailbox belandde, vond ik het best een beetje spannend. Moet ik wel of niet reageren?”, vertelt ze. Nadat ze het profiel van haar match had bekeken, heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd.” Lees meer

Louise uit Lelystad, over haar match met Patty

Meld je nu aan

Helemaal gratis, geen abonnement & geheel vrijblijvend.